GLUTENFRITT KNÄCKEBRÖD
Efter att Rebceka hade förtrollat mig med detta knäckebrödet var jag bara tvugen att prova att baka det hemma. Och så gott det är. Kommer nog alltid ha en omgång knäcke redo hemma i skafferiet och dessutom super att ha med sig på jobbet! Känner mig fasligt mycket nyttigare och hälsosammare!
Dessutom är det glutenfritt så alla kan äta det!
2 dl Majsmjöl
0,5 dl Linfrö
0,5 dl Solroskärnor
0,5 dl Pumpakärnor
0,5 dl Sesamfrön
0,5 dl Olivolja
2,5 dl Kokande vatten
Du Blandar först ihop alla torra ingredienser och därefter blander du i olivoljan och det kokande vattnet. Rör runt tills det bli en smet, därefter trycker du ut det på en plåt med riktigt bra bakplåtspapper på. Tryck ut det så tunt du kan. Avsluta med att toppa med Flingsalt. Grädda i ugnen i 150 grader i en timme.